Våre tjenester

Uavhengig Tetthetskontroll

Etter 01.01.2013 er det nye krav om uavhengig kontroll av fuktsikring ved nybygging, og søknadspliktig ombygging av våtrom i alle bygg og lufttetthet i nye boliger.
 
I forbindelse med dette, har vi fått sentral godkjenning på området, for å kunne være en lokal bidragsyter som uavhengig foretak. I henhold til regelverket er det tiltakshaver som skal engasjere og stå for kostnader ved uavhengig kontroll.
 
I praksis vil utførende bedrift være et ledd i formidlingen av denne type bistand. I tillegg kan vi bistå med termografering for å avdekke luftlekkasjer osv.

Taksering

Takstmann / Taksering

Vi utfører alle vanlige taksttjenester for deg eller ditt firma. Lang og bred erfaring innenfor byggebransjen gjør at vi skal være din prefererte takstmann i hele Sarpsborg området. Går du med tanker på å bygge nytt, eller pusse opp? Skal du kjøpe eller selge? Kontakt oss for en god prat og et uforpliktende tilbud

Verdivurdering / Lånetakst

Verditakst sier ikke så mye om boligens tekniske tilstand, og er derfor ikke så mye anbefalt ved salg av bolig. Den egner seg dermed godt i forbindelse med finansiering og refinansiering av bolig, arv og samlivsbrudd. Skal du oppgradere boligen din? Vi kan fortelle deg hvor mye du kan belåne den. 

Tilstandsrapport NS3424

Den forventede salgsvderiden på en bolig eller en leilighet. Tilstandsrapporten er en grundig og gjennomgått  beskrivelse av boligens status med hensyn til den tekniske tilstanden og hva som er utført av vedlikehold etter å ha gjennomført en grundig kontroll av leiligheten eller boligen.

Skadetakst

Har du fått skader på boligen eller leiligheten? Det vil da være en fordel å ha med en takstmann ved befaring av boligen / leiligheten. Takstmannen har gode rutiner og kompetanse til å foreta en kontroll av skadeomfanget. Vi gjør også skadetakst for næringslivet.

Reklamasjonstakst

Hvis du har oppdaget at det foreligger en mangel, feil, skade eller utført dårlig handverk, må du reklamere så raskt som overhodet mulig. Reklamerer du for sent, kan du i verste fall miste retten til å gjøre kravet ditt gjeldende i en evt. rettsak. Reklamasjonstaksten utføres som en uavhenging rapport fra takstmannen. Den absolutte reklamasjonsfristen er fem år. 

Byggelånsoppfølgning

Byggelånsoppfølging er et type oppdrag der takstmannen besiktiger byggeplassen for å vurdere om fremdriften på de kontraktsmessige byggearbeidene er i rute i forhold til den betalingsplanen utbygger har. Da gjennomgås det kontrakter og videre fremdrift i samband med både takstmann og utbygger. 

Tømrertjenester

Rehabilitering

Byggmester Laursen utfører oppussing/rehabilitering. Rehabilitering innebærer ofte utskiftning av gamle vinduer, dører, gulv og kledning. Ved å foreta en enkel befaring, kan vi hjelpe deg å fastslå hvilke deler som eventuelt må skiftes ut. Vi skifter også tak, og tekker de fleste tak.
 

Garasje og carport

Byggmester Laursen utfører oppføring av garasje og carport, størrelse etter ønske. Vi har lang og bred erfaring innenfor tømrertjenester i Sarpsborg, Fredrikstad og Halden.
 

Terrasse og balkonger

Byggmester Laursen lager terrasser, balkonger, verandaer og altaner, samt fjerner gamle eller bygger på eksisterende. Når sommeren kommer er det fint å ha et sted å grille, samle venner eller holde middagsbesøk for familien. Vi tilbyr et komplett anbud på en altan, balkong, terrasse eller veranda – skreddersydd for deg som kunde.
 

Nybygg

Byggmester Laursen fører opp nybygg, fra tomt til nøkkelferdig hus. Du får drømmehuset til avtalt pris. Du vil ha 5 års reklamasjonsrett. Ved oppføring av et nybygg slipper du å tenke på noe som helst, vi tar på oss jobben fra A-Å.
 

Inneklimatest

Vet du hvor godt inneklimaet i ditt hjem er? En inneklimatest er en mikrobiologisk undersøkelse. Den skal oppdage sopp og muggspor, ved hjelp av mikrobiologiske tester. Testene utføres av en maskin, og resultatene blir sendt til et laboratorium for analyse.
 
Når analysen er utført, mottar du en rapport om inneklimaet i ditt hjem. Det følger også med et tilbud om mulige/nødvendige tiltak.
Bilde av byggetegning - Tjenester fra Byggmester Erik Laursen

Trenger du en takstmann?

Kontakt oss for et godt tilbud

Nøkkelord; Uavhengig Tetthetskontroll, Fuktsikring, Våtrom, Lufttetthet, Bolig, Rehabilitering, Terasse, Balkonger, Nybygg, Inneklimatest, Verdivurdering, Verditakst, Erik Laursen, Sarpsborg.